Luontaishoitokeskus, Luonnonlääketieteenkeskus NOVA Oulussa

Eläinten luontaishoitoja, barf-neuvontaa, ohjeita barffaukseen, koirahierontaa, hevoshierontaa, koirahierontakoulutus, hevoshierontakoulutus, eläinhomeopatia, eläinrefleksologia, koirahierojan koulutus, hevoshierojan koulutus, luontaishoitoja, vauvahierontaa, refleksologiaa, vyöhyketerapiaa, akupunktiota, hierontaa, homeopatiaa, BARF, barffaus.

Nokkosen kuva, Photo of Nettle: © Photographer:Iwka | Agency: Dreamstime.com

Luontaishoidoista terveyttä, tasapainoa, virkeyttä ja elämäniloa!

Eläinten luontaishoitola

LH-keskuksen eläinten luontaishoitola auttaa kokonaisvaltaisesti eläinten erilaisissa vaivoissa. Käännythän puoleemme, jos huomaat koti- tai käyttöeläimessäsi mm. mahavaivoja, virtsatieongelmia, hormonaalisia häiriöitä, ihon ongelmia, allergioita, tuki- ja liikuntaelinvaivoja, stressi- ja väsymystiloja, käytöshäiriöitä jne. Avun voit saada meiltä! Lukuisat hoidettavamme ovat tervehtyneet kokonaisvaltaisten hoitojemme avulla. Hoitotapauksista voit lukea asiakkaidemme kokemuksia.

Annamme lisäksi neuvontaa omistajille kaikenlaisissa ongelmissa sekä eläimen terveyden ylläpitoon, kuten ravitsemukseen, liittyvissä asioissa. Kauttamme saat hyvän alun BARF-ruokinnan aloittamiseen. Teemme tarvittaessa myös kotikäyntejä mm. talleille ja navettaan sekä aina silloin, kun eläimen vointi sitä vaatii.

Eläinten hoitomenetelmien esittely on sivulla hoidot.

Varaa aikasi ja kokeile, miten suuri vaikutus luonnonmenetelmillä voi olla.

Tervehdyttävää, elvyttävää ja ennaltaehkäisevää hoitoa kaikille kotieläimille - vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä!

Koirat Kissa hoidettavana Koiranhieronta Hevoset